Swedish Agro Machinery

SWEDISH AGRO MACHINERY

Vi är service- och försäljningspartner för Swedish Agro Machinery produkter

Swedish Agro Machinery är ett svenskt företag som fokuserar på försäljning av maskiner, reservdelar och service för märkena CLAAS, HORSCH, SAMSON, SPEARHEAD, LEMKEN, AVR och SCANSTONE. De har reservdelslager på strategiskt valda platser ute i landet och djupgående expertkunskaper kring ett fåtal varumärken och fokus på mobil service. 


Läs mer om Swedish Agro Machinery på deras webbplats här

Bildkälla: CLAAS

SERVICE/REPARATIONER

Vi har en väl utrustad servicebuss för fältservice direkt hos er som kund samt flexibla och kunniga mekaniker som fortlöpande uppdaterar sig på Swedish Agro Machinery produkter. Samt en mindre servicebil som komplement för jourutryckningar... Vi kompletterar detta med en ny rymlig verkstad för mer krävande arbeten när det finns behov. Detta tillsammans med bra support från Svedish Agro Machinery service och reservdelsavdelning gör att vi löser de flesta problem som kan uppkomma.RESERVDELAR

Vi har tillgång till Swedish Agro Machinery hela sortiment av reservdelar, det mesta finns att tillgå från Swedish Agro Machinery's lager i Skurup, eller beställs från Claas huvudlager i Tyskland. Filter mm har vi ett standardsortiment på hyllan men beställer hem det som önskas. Claas oljor har vi hemma som täcker de flesta behov, och saknas nåt så tar vi hem  och likt reservdelar oftast till dagen efter eller inom några dagar. 


Vi är försäljningspartner för GRANIT produktsortiment, vilket omfattar reservdelar, tillbehör mm. Vill du veta sortiment gå in på GRANIT för info.FÖRSÄLJNING


Vi är sedan ett par år servicepartner, men nu även försäljningspartner till Swedish Agro Machinery som säljer och marknadsför maskiner från CLAAS, HORSCH, SAMSON, AVR, SCANSTONE, SPEARHEAD och LEMKEN. Titta gärna in eller kontakta oss för att anpassa en maskin för ert behov, samt för information angående priser och leveranstider mm.


kontaktperson: alf@cjmotorteknik.se  063/104860


Bildkälla: Swedish Agro Machinery

Bildkälla: Swedish Agro Machinery

Bild: Juliana Jonsson

Hitta oss på social media